Medlemsskaber

Vil du være med til at gøre en forskel i vores samfund og hjælpe savnede personer og deres pårørende?


Så bliv medlem i FIOS.

Alle medlemmer starter som støttemedlem.

Når du starter uddannelsen eller hundetræningen i FIOS, vil dit medlemskab automatisk opgraderes med 100 kr. fra støttemedlem til operativt medlem.

Medlemskab

Støttemedlemskab 

Støttemedlemskab er for dig, der med økonomisk støtte, vil hjælpe FIOS med at gøre en forskel for mennesker, der står i en sårbar situation.

Den økonomiske støtte vil blive brugt på:

  • Uddannelse af flere medlemmer,
  • Udstyr til søgere,
  • Kontorartikler mm.

Støttemedlem koster 200 kr. om året.

Operativt medlemskab 

Operativt medlemskab er for dig, der med økonomisk støtte, vil være en del af de uddannede Teams, foreningens fællesskab og vil hjælpe FIOS med at gøre en forskel for mennesker, der står i en sårbar situation.

Operativt medlem koster 300 kr. om året.

Ungdomsmedlemskab 

Ungdomsmedlemskab er for dig mellem 15 og 18 år, der med økonomisk støtte, vil være en aktiv del af FIOS´ fællesskab og som vil hjælpe FIOS med at gøre en forskel for mennesker, der står i en sårbar situation.

Ungdomsmedlem koster 50 kr. om året

Tryk på de forskellige medlemskaber og læs hvad de indebærer.

Medlem, Hvordan?

Hvis du ønsker at blive operativt medlem eller hundefører, kan du skrive en besked under “kontakt os”.

En af vores uddannelsesansvarlige vil herefter kontakte dig og tage en snak om din uddannelse i FIOS. eller du kan udfylde kontaktformularen under hvert medlemskab.

Som operativt medlem vil du modtage grundig uddannelse og træning i eftersøgninger, kortlæsning, ledelse af frivillige, krisehjælp og meget mere.

Vores operative medlemmer er en vigtig del af vores arbejde med at søge efter savnede og give vished til deres familier og omgangskreds.

Kom og vær med til at gøre en forskel og blive en del af FIOS´ Fællesskab.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vil du være med til at gøre en forskel i vores samfund og hjælpesavnede personer og deres pårørende? Så kan du blive medlem i FIOS